Java Developer? Przejdź na wyższy poziom wiedzy 🔥💪  Sprawdź

Team Leader? Podnieś efektywność swojego zespołu 👌 Sprawdź

Obowiązek informacyjny

Wykonując obowiązek informacyjny, zgodnie z przepisami RODO informujemy, że administratorem Pani/Pana danych osobowych jest wydawca serwisu softwareskill.pl, czyli RAMCEPT Damian Rudczyk z siedzibą w Tychach (43-100) przy ul. Rolnej 23/10. Dane osobowe zostały zebrane w związku z dokonaną rejestracją w serwisie softwareskill.pl i są przetwarzane w ramach prawnie usprawiedliwionego interesu administratora danych, w zakresie niezbędnym do wykonania umowy w zakresie usług, które świadczymy w serwisie softwareskill.pl oraz w celu realizacji przepisów prawa.

W ramach realizacji tych celów dane osobowe będą przetwarzane w szczególności:

  • w celu wysyłki newslettera
  • dostępu do platformy szkoleniowej
  • materiałów szkoleniowych
  • oraz w celu umożliwienia administracji serwisu softwareskill.pl kontaktu z Państwem.

Macie Państwo prawo do żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych osobowych. Przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli Wasze prawa zostały naruszone.

Jeżeli zostanie wyrażona zgoda, wówczas dane będą przetwarzane także w celu marketingowym partnerów administratora danych, tj. podmiotów współpracujących z administratorem danych w zakresie przesyłania wiadomości reklamowych i promocyjnych. Dane osobowe są przetwarzane aż do ew. rezygnacji z treści softwareskill.pl, a po tym czasie aż do upływu okresu przedawnienia ew. roszczeń związanych z korzystaniem z serwisu softwareskill.pl, a w razie wyrażenia zgody, aż do czasu wycofania zgody, a po tym czasie aż do upływu okresu przedawnienia ew. roszczeń związanych z przetwarzaniem danych na podstawie zgody. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom zapewniającym techniczną obsługę serwisu softwareskill.pl.

Dane mogą zostać przekazane do firm reklamodawców w celu uniknięcia ponownego wyświetlenia reklamy.